Modulær messestand til brug på flere messer

 

For Dansk Cater's Fantastisk Frisk Fisk & Skaldyr koncept, har vi designet, udviklet og fået produceret en komplet og modulær messestand, som kan tilpasses alt fra 15x15m ned til 3x3m og som gør det muligt at bruge den på en masse forskellige messer. Den kan i øvrigt kombineres med de 2 andre Fantastisk Frisk messestande.
Vi har stået for hele processen - lige fra den første streg på papiret, til opsætningen af messestanden og modtagelsen af de første messegæster.

Messestanden er delt op i forskellige områder - læs mere om dem under billederne.

 

Kutteren
Kutteren er en 6 meter lang model inspireret af kutterne fra Thorupstrand. Den er "skåret" over på midten og kan derfor åbnes/bruges hver for sig. I den forreste del er der lavet en køkkenbordplade med vask og el-stik så der kan tilsluttes kogeplader og div. køkkenmaskiner. I den bagerste halvdel er førerhuset åbnet bagtil så man kan træde direkte ind i det. Der er lavet lys, hylde, ror, magasinholdere osv.

IMG_0088.JPG
IMG_0079.JPG
IMG_0321.JPG

Øvrige elementer
Der er i øvrigt lavet og indkøbt en masse dekorative elementer, blandt andet "gamle" træfiskekasser, reb, ruser, net, flagbøjer, redningskranse osv.

IMG_0304.JPG
IMG_0709.JPG
IMG_0066.JPG
IMG_0082.JPG

Diverse vægmoduler
Vægmodulerne er lavet med udgangspunkt i dem vi fik lavet til Frugt & Grønt standen året før. De er dog beklædt med folierede vikuporplader. Dertil er der lavet strandgrøfte der passer til hvertmodul.

IMG_0579.JPG
IMG_0694.JPG
IMG_0593.jpg
IMG_0314.JPG
IMG_0294.JPG
Del projektet