Modulær messestand til brug på flere messer

 

For Dansk Cater's Fantastisk Frisk Kød & Pålæg koncept, har vi designet, udviklet og fået produceret en komplet og modulær messestand, som kan tilpasses alt fra 15x15m ned til 3x3m som gør det muligt at bruge den på en masse forskellige messer. Den kan i øvrigt kombineres med de 2 andre Fantastisk Frisk messestande.
Vi har stået for hele processen - lige fra den første streg på papiret, til opsætningen af messestanden og modtagelsen af de første messegæster.

Messestanden er delt op i forskellige områder - læs mere om dem under billederne.

 

Grillen
Grillen er lavet i 3 moduler, så den kan varieres i str. alt efter behov. Hvert modul svarer til en kvart cirkel. Der er lavet 1 modul med 2 indbygnings grill, 1 modul med 2 indbygningsgrill og kogeplader og 1 modul uden hvidevarer. Hvor der har været plads til overs er der tilføjet hylder og skuffer på indvendig side. Udvendigt er den beklædt med pandeplader og en foliebeklædt akrylplade, som i forbindelse med LED-båndene i bunder skaber illusionen af flammer.

IMG_0052.JPG
IMG_0047.JPG

Pålægsvognen
Er bygget op med udgangspunkt i eventvognen fra grønststanden, den er dog lavet en smule smallere og der er tilføjet en vask. Og så den er selvfølgelig beklædt så den passer ind i Kød & Pålæg universet.

IMG_0280.JPG
IMG_0664.JPG

Øvrige elementer
I forbindelse med foodexpo skulle der også bruges et kæmpe banner til at hænge over den 340 m2 store stand, duge til 30 stk. konsulent borde, og inddækning af baren.

IMG_0027.JPG
IMG_0065.JPG

Formskårede dyr
Der er lavet 4 formskårede i ca. 1:1 str. hvor div. udskæringer er vist på. Dyrene der er lavet er 1 x ko, 1 x gris, 1 x får og 1 x høne.

Diverse vægmoduler
Vægmodulerne er lavet modulære med udgangspunkt i dem vi fik lavet til Frugt & Grønt standen året før. De er dog beklædt med gamle pandeplader, som er behandlet så overfladerne er lukket af. Der er i øvrigt lavet 2 vægmoduler med skærme i. og 2 med neon skilte på.

Der er som alternativ til vægafstiverne lavet 4 reoler i forskellige højder, de kan dog også fungere fritstående.

IMG_0270.JPG
IMG_0256.JPG
IMG_0670.JPG
IMG_0760.JPG
Del projektet