Modulær messestand til brug på flere messer

 

For Dansk Cater's Fantastisk Frisk koncept, har vi designet, udviklet og fået produceret en komplet og modulær messestand, som kan tilpasses alt fra 15x15m ned til 3x3m som gør det muligt at bruge den på en masse forskellige messer.
Vi har stået for hele processen - lige fra den første streg på papiret, til opsætningen af messestanden og modtagelsen af de første messegæster.

Messestanden er delt op i forskellige områder - læs mere om dem under billederne.

 
Grøntstander

Eventvogn
En vogn med en stor stålbordplade, hvor kokke og leverandører har mulighed for at kokkerere og fremvise deres produkter. Der er lys i toppen af vognen på wirer der kan spændes pynt op på, elektricitet med 3 stik som skjules i bordpladen, og 2 skuffer som kan låses af.

Halmsofa
Et afslapningsområde hvor gæsterne kan hvile fødderne og tage en snak med en af konsulenterne på standen.

VR-Stand
Et område hvor man kan prøve et sæt VR-briller med 2 forskellige 360° videoer vi har produceret til standen.

Krydderurtehaven
Et område med krydderurtekasser, hvor der er mulighed for at smage på diverse forskellige friske krydderurter.

Frugt & Grønt stander
En stander, hvor gæsterne kan tage et gratisk stykke frugt eller grønt, hvor på der er påsat små Fantastisk Frisk klistermærker.

Grøntvogn
En "markedsvogn" fyldt med diverse grøntsager, som blandt andet har været brugt i forbindelse med konkurrencer og fremvisning af diverse grøntsager. Til konkurrencen er der også lavet en speciel tønde med en rille i toppen til sedler som kan åbnes med nøgle i bunden.

Ape 50
Ape 50 med Fantastisk Frisk logoer, som kan bruges som udstilling plads til mere frugt og grønt og sagtens kan laves om til andre funktioner.

Diverse infotavler
Rundt om på standen er der sat forskellige infotavler som kan flyttes som man ønsker, der er blandt andet også et "Sæsonhjul" med årstidernes frugt og grønt som kan dreje. Fire steder i standens vægge er der skærme som kan afspille videoer, i eksemplet afspiller hver skærm hver sin årstid. Vi lavede også en folder som gæsterne kunne tage med sig.

Del projektet