Har du design i dit DNA?

 

Hvis design er en naturlig del af dit DNA, så kan det være dig, vi leder efter. Vi har travlt og søger en dygtig digital designer til grafiske opgaver indenfor en bred pallette af løsninger. Vi arbejder med websites, apps, print, video og meget mere, og derfor vil din berøringsflade med det grafiske medie være bred. Vi vægter særligt højt, at du har erfaring med online-løsninger.

Af person taler og skriver du lige så godt dansk ligesom layer styles, smart objects og clipping paths er vante begreber for dig. Vi forestiller os, du har 1-2 års erfaring og er uddannet indenfor det grafiske fag. Du mestrer Photoshop, Illustrator og InDesign til perfektion og har du en ordjonglør gemt i dig, som ikke kan vente med at komme til udtryk gennem de løsninger, du kommer i berøring med, er det kun et plus.

Vi lægger stor vægt på, at du som person tænker og ånder kreativt, kan håndtere korte deadlines og trives i en mindre virksomhed, hvor der er højt til loftet, og hvor det tætte samarbejde og fleksibilitet er en fast del af hverdagen. Vi forventer, du har en naturlig interesse for dit fag og ikke er bange for at være initiativrig og have en tæt kontakt med kunderne.

Mediapoint er en ambitiøs virksomhed beliggende på Bådehavnen i Aalborg, bestående af et mindre team på 3 personer. Vi har en solid kundeportefølje, der tæller både mindre- til mellemstore danske virksomheder samt nogle af landets største brands. Vi producerer dels websites, mobilapplikationer, print samt videoproduktion og specialudviklede løsninger. Vi vægter det tætte samarbejde med vores kunder højt og sætter en ære i at levere løsninger, der udfordrer konventionerne og formidler vores kunders virkelighed på nye, spændende og engagerende måder.

Send os din ansøgning, CV og ikke mindst grafiske portfolio til info@mediapoint.dk att. Morten Schødt senest den 1. maj 2018. Vi afholder løbende samtaler, så send din ansøgning til os hurtigst muligt.