Mobile applikationer

Applikationer er en unik og effektiv løsning for virksomheder der vil nå ud til deres kunder på alle tidspunkter i løbet af dagen. Det kan være imens din kunde sidder ved morgenbordet, i toget eller i bussen, ved køen i supermarkedet, på arbejdet, i sociale sammenhænge med venner eller familie, imens der bliver set TV, på ferien, på restauranter og i talrige af andre situationer. Mobilbrugere har altid deres smartphone inden for en armslængde og kan blive beriget med informationen på få sekunder. Med apps kan du kommunikere med dine kunder om din virksomhed og produkt samt give dem direkte adgang til at opsøge nødvendige informationer på alle tidspunkter i døgnet.

Med en app til smart-phones/tablets som iPhone, iPad, Android mv., kan du nå en stadig stødt stigende mængde af kunder, som bruger deres telefon på massevis af tidspunkter i løbet af dagen og møde dem, når de har tid til at høre hvad du har på hjertet.

Mediapoint udvikler og designer apps som understøtter og bidrager til virksomheders succes ved at underholde og motiverer eksisterende potentielle kunder.

Hos Mediapoint har vi fokus på at skabe smarte og relevante apps som imødekommer dine kunders behov i netop den situation, tid og sted, hvor behovet opstår og skaber på den måde nytteværdi for brugeren. Integration af Apps kan være med til at booste samt skabe mere værdi og synlighed omkring dit produkt overfor dine kunder. På den måde kan dit valg om at anskaffe en relevant app, give din virksomhed en større konkurrencemæssig fordel. Hos Mediapoint er vores ekspertise, at skræddersy brugbare og brugervenlige apps som passer til dit produkt og som imødekommer kundebehovet. Derfor gør vi meget ud af at forstå din forretning samt, hvordan man med kreative virkemidler kan skabe en medrivende og engagerende oplevelse for de personer som kommer til at bruge app’en.

Vi udvikler apps fra bunden og integrerer dem gerne med eksisterende IT systemer. Vi udvikler altid i tæt samarbejde med vores kunder, brugervenlige apps med smagsfuldt design  som vil give brugerne en appetitlig oplevelse som  de vil huske, samt associere produktet med efterfølgende. I forbindelse med dette,  tilbyder vi også rådgivning i forhold til lanceringen og markedsføringen af applikationen, så du er sikker på at komme godt fra start.

Eksempler på apps