Vi benytter Mediapoint fordi de leverer opgaver til rimelige priser med stor akkuratesse. Mediapoint lytter til vores behov og skræddersyer løsningerne herefter, hvilket giver os oplevelsen af, at resultatet altid er unikt og rammende.
— Lasse Thomsen - Direktør for LT-Automation
Vi anbefaler meget gerne Mediapoint til både små og større virksomheder grundet deres indlevelsesevne ift. design og evne til at komme med de rette løsninger.”
— Cecilie Thomsen – Andersen Consult

Vi er specialister i digital marketing

Mediapoint er leverandør af digitale webløsninger, mobile applikationer til iPhone/Android, videoproduktion, print og meget mere. Vi er specialister i at lave unikke specialbyggede løsninger til vores kunder. Det mener vi er vigtigt, da ingen forretning er ens.

Vi sætter os altid grundigt ind i vores kunders specifikke marked(er), kunder og virkelighed og leverer en løsning som reflekterer dette, om så det drejer sig om et nyt website, en video, en mobil app, emballagedesign eller noget helt andet. Denne tilgang, er med til vores kunder får mest værdi og resultater på bundlinjen.

 

Mediapoint og PDP’s samarbejde har været voksende igennem 5 år fordi virksomheden kan støtte med etablering, og vedligehold af vidensvirksomhedens synlighed og kommunikation. Mediapoint er aktiv i sine services, ser i helheder og deltager i PDP’s forbedringsgrupper til stor fordel for os.
— Andreas Bruus - Direktør i PDP
The team at Mediapoint took the time to listen and understand our premise, values and culture. They have delivered a great result for our business. We would highly recommend them.
— Pedro Fernandes - Partner in RISN Partners
Vi har sammen med Mediapoint oplevet værdien af deres evne til at lytte og forstå den vej vi ville, og de har været en god sparringspartner, seriøse og punktlige.
— Rikke Kjærsgaard, CEO for Femmeunique ApS
Mediapoint har leveret en ny online profil der har bidraget til øget kundetilfredshed og skåret ned på den daglige administration i virksomheden.
— Niels Jensen - Direktør i Dansk DLF

Teamet

morten.jpg

Morten Schødt
Indehaver/Kreativ Chef

info@mediapoint.dk
(+45) 29 70 41 50

nikolaj.jpg

Nikolaj Næsby
Grafisk Designer

nikolaj@mediapoint.dk
(+45) 42 92 15 16

jordana.jpg

Jordana Tamoliunaite
Grafisk Designer

jordana@mediapoint.dk
(+45) 22 39 23 36

Vi gir' kaffe

Kig forbi os på vores kontor - vi mener selv vi har byens bedste udsigt, og så nyder alle vores kunder altid god friskbrygget kaffe hos os. Der er fri parkering udenfor vores kontor, i det charmerende maritime kvarter.

 

Du kan altid besøge os på vores adresse, som er:

Mediapoint ApS
Bådehavnsvej 11A
DK-9000 Aalborg

Tlf.: (+45) 29 70 41 50